За нас | hikovi.bg

ХИКОВИ - ВСИЧКО ЗА ВАШАТА БАНЯ

Основаване и Дейност

„Хикови OOД” е основана през 1990 г. и през годините се превърна в една от водещите компании у нас в търговията с фаянс, теракот, гранитогрес, вани, смесители за бани, аксесоари за баня и цялостно обзавеждане на санитарни помещения.

Превърнахме се в желан партньор в сферата на комплексното обзавеждане на бани. Доказали сме го с реализираните проекти за редица молове, ваканционни селища, туристически комплекси, обществени сгради и множество частни домове.

Разполагаме с 12 модерни мострени зали във Варна, София, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Несебър, както и със складовa базa в Ямбол.

img

Нашата мисия

„Хикови ООД” развиват и иновативна дейност при съвместна работа с архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери и строителни компании. Участвайки активно още в етапа на проектирането, нашата компания гарантира на клиентите много добри дизайнерски решения, които в хода на изграждането на обектите отговарят на 100% на предварително одобрения проект.

Договорите за ексклузивно представителство с български и международни производители от Италия, Испания, Португалия и Турция на санитарен фаянс, мебели за баня и аксесоари гарантират на клиентите ни богат избор на продукти в различни ценови нива и кратки срокове на доставка.

Нашата мисия е да направим живота Ви по-красив и цветен с модерния стил на „Хикови ООД”!