Доставка и транспорт | hikovi.bg

ДОСТАВКА НА АРТИКУЛИ ОТ ХИКОВИ

*Обявените цени за доставка са валидни само за областните градове! Цените за доставка за всички останали населени места, се определят чрез индивидуално запитване.

Как да направите поръчка?

Вие можете да поръчате по един от следните начини:
 1. Директно от нашия електронен магазин като първо изберете продукт от нашата гама артикули и след това попълнете формата за закупуване. Оператор от отдел продажби ще се свърже с Вас за потвърждение на поръчката.
 2. Като се свържете директно с наш оператор на телефон 0879 222 220.
 3. Като се свържете директно с наш чат оператор.

Как се извършва Доставката?

Можете да получите желаните от вас стоки по един от следните начини:
 1. Безплатно – като директно получите стоката от наша складова база в Ямбол и доставите до Ваш адрес със собствен транспорт.
 2. Доставка до адрес /отнася се за всички областни градове на територията на Република България/ - за да улесним Вашата покупка, ние предлагаме транспорт и доставка до посочен от Вас адрес, чрез куриерска фирма - партньор. Цената на доставката в рамките на всички областни градове е 35.00 лв
 3. Промоционалната цената за доставка до областните градове НЕ важи за артикули от секциите Разпродажби, Естествени камъни, Душ кабини и Паравани !
 4. Ако изберете доставка с наложен платеж, към сумата за доставка от 35.00 лв се прибавя "такса наложен платеж", която е на стойност 1,5% от общата сума на поръчката. Това условие важи само за доставките до областните градове.
 5. Цените за доставка за всички останали градове, които не са областни, се определят чрез индивидуално запитване.

Посочените цени и условия за доставка важат за поръчки, които се извършват на географската територия на Република България. Ако желаете да доставим доставим стоки до чужбина, е необходимо да се свържете допълнително с нас.

Срок на доставка

Срокът на доставката с куриер е между 2 и 4 работни дни за налични на склад стоки. В случай, че срокът за доставка ще бъде различен от посочения, ще се свържем допълнително с вас по телефон и/или имейл. Срокът за доставка на стоките, които не са налични на склад, се дава след предварително запитване към отдел продажби и зависи от произхода на стоката. Доставката в тези случаи варира от 3 до 5 седмици след заявка и плащане. Хикови ООД запазва правото да удължава посочените срокове с до седем дни като предварително уведоми потребителя.


Застраховка на стоката

 1. Всяка една стока доставена от наш куриер е застрахована. Куриерът носи отговорност за щети причинени по време на транспортирането
 2. Ако установите щета при получаването, попълнете Констативен протокол в присъствие на куриер.
 3. ВАЖНО!!!"Уважаеми клиенти,задължително при получаване на стоката я преглеждайте в присъствието на куриера.При установен дефект в следствие на транспортирането изисквайте от куриера Констативен протокол за рекламация,в който описвате повредените артикули.БЕЗ попълнен Констативен протокол рекламации по отношение на целостта на стоката няма да бъдат разглеждани!!!Клиента е длъжен да провери закупените стоки за разлики в цвета, нюанса, за видими дефекти, за деформации, за разлики в размерите, преди употреба. За налепени плочки, положен материал и плочки различни от първо качество, рекламации не се приемат. За разлики в количествата и явни дефекти /счупено/, рекламации се приемат в момента на предаване на стоката. Проектите правени във фирмата са дизайнерски решения и не са обвързани с количествени сметки. Фирмата не носи отговорност ако клиента не е предвидил фира..Връщане на плочки до 14 работни дни от датата на закупуването им може да се осъществи в оригиналната им опаковка и вид, само на цели кашони за сметка на клиента до адрес: Складова база Хикови в град Ямбол, адрес: Индустриална зона, /Пътя за Ормана/, п.к. 8600.
 4. Посочените цени за доставка не включват застраховка на стоката, която е 0.5% от стойността на поръчката.