0879 222 220

|
(0 продукта)
Delivery

* Обявените цени за доставка са валидни само за областните градове! Цените за доставка за всички останали населени места, се определят чрез индивидуално запитване.

 •  

 • „Хикови OOД” е основана през 1990 г. и през годините се превърна в една от водещите компании у нас в търговията с фаянс, теракот, гранитогрес, вани, смесители за бани, аксесоари за баня и цялостно обзавеждане на санитарни помещения.

   

   

  Разполагаме с 12 модерни мострени зали във Варна, София, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Несебър, както и със складовa базa в Ямбол.
   

   

  „Хикови ООД” са желан партньор в сферата на комплексното обзавеждане на бани. Доказали сме го с реализираните проекти за редица молове, ваканционни селища, туристически комплекси, обществени сгради и множество частни домове.
   

   

  Договорите за ексклузивно представителство с български и международни производители от Италия, Испания, Португалия и Турция на санитарен фаянс, мебели за баня и аксесоари гарантират на клиентите ни богат избор на продукти в различни ценови нива и кратки срокове на доставка.
   

   

  „Хикови ООД” развиват и иновативна дейност при съвместна работа с архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери и строителни компании. Участвайки активно още в етапа на проектирането, нашата компания гарантира на клиентите много добри дизайнерски решения, които в хода на изграждането на обектите отговарят на 100% на предварително одобрения проект.

   

  Нашата мисия е да направим живота Ви по-красив и цветен с модерния стил на „Хикови ООД”.

   

   

     Свържете се с нас   

   

Добавени за 3D