0879 222 220

|
(0 продукта)
Delivery

* Обявените цени за доставка са валидни само за областните градове! Цените за доставка за всички останали градове, които не са областни, се определят чрез индивидуално запитване. Промоционалните цени за доставка не важат за секция Разпродажби.

 •  

 • „Хикови OOД” е основана през 1990 г. и през годините се превърна в една от водещите компании у нас в търговията с фаянс, теракот, гранитогрес, вани, смесители за бани, аксесоари за баня и цялостно обзавеждане на санитарни помещения.

   

   

  Разполагаме с 12 модерни мострени зали във Варна, София, Бургас, Стара Загора, Сливен, Ямбол, Несебър, както и със складовa базa в Ямбол.
   

   

  „Хикови ООД” са желан партньор в сферата на комплексното обзавеждане на бани. Доказали сме го с реализираните проекти за редица молове, ваканционни селища, туристически комплекси, обществени сгради и множество частни домове.
   

   

  Договорите за ексклузивно представителство с български и международни производители от Италия, Испания, Португалия и Турция на санитарен фаянс, мебели за баня и аксесоари гарантират на клиентите ни богат избор на продукти в различни ценови нива и кратки срокове на доставка.
   

   

  „Хикови ООД” развиват и иновативна дейност при съвместна работа с архитекти, интериорни и екстериорни дизайнери и строителни компании. Участвайки активно още в етапа на проектирането, нашата компания гарантира на клиентите много добри дизайнерски решения, които в хода на изграждането на обектите отговарят на 100% на предварително одобрения проект.

   

  Нашата мисия е да направим живота Ви по-красив и цветен с модерния стил на „Хикови ООД”.

   

   

     Свържете се с нас   

   

Добавени за 3D