0879 222 220

|
(0 продукта)
Delivery

* Обявените цени за доставка са валидни само за областните градове! Цените за доставка за всички останали населени места, се определят чрез индивидуално запитване.

3D Проекти

Предстои Ви ремонт или покупка на цялостно обзавеждане за баня ? Може би имате идеи и въпроси отнасящи се за предстоящите промени във визията на сегашата баня.

Понякога е трудно да си представите всичко и то в най-малките подробности. Нашите Интериорни дизайнери ще Ви помогнат да визуализирате своята баня мечта чрез индивидуални изготвен за вас 3D проект, базиран на вашите предпочитания. Цел на 3 D визуализацията е да Ви предоставим по–добра пространствена ориентация за подредбата на фаянса и оборудването в помещението. Имате възможност да се възползвате от изготвянето на безплатен 3D проект, която ще ви помогне да видите идеите си реализирани в jpg- формат (снимка). 

 

Как да поръчате своя безплатен 3D проект?

 

Стъпка 1 – Изберете интериорно решение:

Разгледайте нашите интериорни решения за баня от секцията Интериори за баня

Кликнете върху бутон „Добави за 3D” желаните от Вас стенни, подови плочки, фризове и декори.

След като сте избрали всички желани плочки, е време да продължите поръчката си. Ще видите отстрани в дясно синьо поле „Добавени за 3D  и от там „Поръчка на 3D Проект”

 

Стъпка 2 – Преглед на поръчката:

Преглед на поръчката – тук имате възможност да прегледате своята поръчка, както и да  премахнете плочка, която сте добавили излишно.

 

***Изготвянето на 3D проект се извършва безплатно при закупуване на плочки за баня от нас. При заявка на 3D визуализация се заплащат авансово 100 лв капаро, които след закупуване плочките се приспадат в пълен размер от стойността на поръчката.

 

Стъпка 3 - Попълване на Вашата схема:

За ваше улеснение, сме създали 3D модул, в който лесно можете да въведете размерите на вашата баня, както и да наредите санитарното оборудване по ваш избор. Можете да провлачете всеки един артикул използвайки мишката. Можете да разгледате краткия клип за повече информация.

Също така, тук ще намерите примерна празна бланка, която можете да изтеглите и попълните собственоръчно с размерите на банята /както е показано в образеца/. Попълнената схема можете да заснемете с телефонът си  или да ни изпратите сканирано копие. 

 

Стъпка 4 – Изпълнение на поръчката:

След изпращане на вашата схема,  наш консултант ще се свърже с Вас за потвърждаване на поръчката.

Ще получите и проформа - фактура на посочен от Вас email адрес, за да осъществите плащане по банков път до 2 работни дни.

Вашият проект ще бъде изготвен в рамките на 3 работни дни след като получите фактура от нас за извършеното от Вас плащане.

 

Информация за плащане по банков път можете да намерите ТУК.

 

* След като извършите вашето заплащане,  ще получите фактура с индивидуален номер, който е задължително трябва да съхраните, той ще Ви бъде необходим в етапа на поръчка на фаянс и ще Ви гарантира приспадане на стойността на 3D проекта от стойността на поръчката.

* 3D проектите се заплащат единствено по банков път. 

* В рамките на 3 работни дни получавате 3D визуализация. Очакваме Вашето одобрение. В случай, че имате забележки към подредбата на плочките, ние Ви даваме възможност за една корекция.

* В случай, че не желаете да направите поръчка на фаянс за баня, авансът от 100 лв не се връща.

 

Свържете се с нас за повече информация

Добавени за 3D